Kommunalbestyrelsen i Læsø Kommune ønsker et tæt samarbejde med alle frivillge, foreninger, organisationer og private, der arbejder med kunst, kultur, miljø, sundhed og fritidsaktiviteter, der skaber værdi.

Det er derfor en glæde for Kommunalbestyrelsen at se, hvordan kultur- og fritidslivet, foreningslivet og de kulturelle aktiviteter trives i bedste velgående.
På disse sider kan du orientere dig lidt i de mange tilbud, der er til øens borgere og gæster.

Foreninger og oplysningsforbund kan i følge Læsø Kommunes Kultur- og Folkeolysningspolitik og Folkeoplysningsloven søge om tilskud til sin virksomhed.

Kommunalbestyrelsen har i december 2011 vedtaget Retningslinjer for tildelingen af tilskud.

Du kan læse retningslinjerne i nedenstående:

Principper og retningslinjer for tilskud m.v. til Kultur- og Folkeoplysende virksomhed i Læsø Kommune:

Principper og retningslinjer for tilskud m.v. til Kultur- og Folkeoplysende virksomhed i Læsø Kommune PDF

Læs også:

Kultur- og Folkeoplysningspolitik