Borgmster Karsten Nielsen sender en hileen fra Statsminister Mette Frederiksen:

Kære alle i Læsø Kommune

Jeg deltog i fredags i møde med Statsminister Mette Frederiksen og det fleste af landets andre borgmestre incl. også fagborgmestrene i de større kommuner – herudover deltog en del af regeringens ministre.

Mødet foregik selvfølgelig på afstand ved brug af skype, telefon o.l., og emnet var naturligvis den aktuelle verdensomspændende virus-krise som Danmark er en del af.

Dagsordenen var bygget op omkring den aktuelle status, udfordringerne, erfaringerne og forslagene rundt om i landets kommuner.

Mødet varede ca. 2 timer, og de input jeg kunne udlede var helt klart, at vi her på Læsø og i Læsø Kommune er så meget på forkant med udviklingen og velforberedt, som vi og andre med rimelighed vil kunne forlange af os selv!

Mette Frederisen tilkendegav med fuldstændig tydelighed, at hun var ganske bevidst om, at de tungeste byrder i tiden blliver båret rundt om i kommunerne, af et personale på alle niveauer, der var nødsaget til at løbe urimeligt stærkt i dagligdagen.

Det lå Statsministeren stærkt på sinde, at deltagerne i mødet i fredags derhjemme i kommunerne, viderebragte hendes kæmpe tak til alle i det kommunale system for den store indsats der blev ydet på alle niveauer, for at inddæmme og begrænse følgevirkningerne af virus-angrebet!

Jeg kan helt og fuldt tilslutte mig Statsministerens tak og den er hermed viderebragt!

Med venlig hilsen
Karsten Nielsen
Borgmeter