Frisk i naturen

Frisk i naturen Læsø er et gratis og bivirkningsfrit tilbud for brugere af socialområdet på Læsø. Tilbuddet er yderligere til alle psykisk sårbare i Læsø kommune, uanset tilknytning til det kommunale system.

Forskellen på "psykisk sårbare" og "psykisk robuste" er udelukkende, at vi hver især har en forskellig tolerance over for de begivenheder, der kan vælte os omkuld.

Frisk i Naturen Læsø er et samarbejde med Frisk i Naturen Frederikshavn under naturpædagog Erik Holm Sørensen.

Vi skal genfinde, finde og opleve vores tilhørsforhold til naturen. Naturen bidrager med ro og livsglæde. Den ro og livsglæde kan skabe stabilitet i en hverdag fyldt af indre eller ydre kaos.

”Naturen er den rene medicin, til og med helt uden bivirkninger…. ”

Der afholdes hver måned en ny tur ud i den fantastiske natur der omgiver os. Turene følger årstidernes skiftene og vil forsøge at fange det aktuelle i naturen fra gang til gang.

Med stor hjælp fra lokale (naturentusiaster, fagfolk, idemagere, iværksættere mm.) vil der altid være en spændende og lærerig tur rundt om hjørnet.

Projektet på Læsø ledes af Benjamin Nielsen i Hyggekrogen, tlf.: 40331599 - og alle aktuelle tilbud annonceres på Facebook: Frisk i Naturen Læsø

Kom med ud…