Ingen ved, hvor længe coronaen-epedimien vil vare, eller hvordan den vil udvikle sig.

Lige nu kan de sundhedsfaglige opgaver stadig dækkes ved det faste personale, men om det også er tilstrækkeligt om f.eks. en uge, er der jo ingen, der kan forudse.

Læsø Kommune ønsker at forberede muligheden for at få hjælp fra borgere, der har socialt- og sundhedsfaglige kompetencer eller erfaring.

Kommunen opfordrer derfor til, at alle med en sådan baggrund eller erfaring melder sig og tilbyder sin arbejdskraft, hvis behovet opstår.

Måske er du under uddannelse, måske ’pensioneret’ sygeplejerske eller læge, måske er du sundhedsassistent eller sundhedshjælper eller har anden relevant sundhedsfaglig uddannelse. Det kan også være, at du har forladt faget, men gerne vil gøre en forskel for dine medborgere i denne tid.

Hvis der bliver behov for din hjælp, vil du selvfølgelig få overenskomstmæssig løn for din indsats.

Hvis du med på listen som en mulig hjælper til sundhedsopgaverne, hvis behovet opstår kan du kontakte Socialchef Lotte Keller Christensen.

Lotte vil have brug for at vide forskelligt om dig, og vil bl.a. spørge om din baggrund og uddannelse eller erfaring, hvor mange timer, du evt. vil kunne arbejde, evt. behov for særlige hensyn o.lign.

Du kan kontakte Lotte Keller på tlf. 2166 0081 eller på mail: lkc@laesoe.dk

Du skal dog være opmærklsom på at sikre hos A-kassen eller pensionskassen om evt. lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension.