Beboere og pårørende får i dag rundsendt nedenstående i forbindelse med åbningen af Læsø Plejehjem og Poppelhaven:
 
 

Besøgsforbuddet er generelt ophævet den 24. juni d.å. Derfor åbner vi nu for besøg på plejehjemmet og i Poppelhaven – men kun på beboerens egen stue.

Der er ikke tale om en fuld åbning, hvor man som pårørende kan komme og gå som man vil. Besøg skal aftales med personalet.

Det er fortsat muligt at få besøg på terrassen, i haven og i vores pavillon. Der ud over vil der blive åbnet for besøg i egen lejlighed ud fra følgende principper:

  • De pårørende må komme ind i din lejlighed via terrassedøren, MEN besøget SKAL aftales med personalet. Vi skal stadig passe godt på jer og har brug for at vide, hvem der kommer i tilfælde af at vi skal foretage smittesporing.
  • Har du ingen terrassedør, så vil dine pårørende blive hentet ved nærmeste fordør og fulgt til din lejlighed. Der vil de også blive hentet, når besøget er slut.
  • Det er IKKE tilladt at gå på gangene uden personale. 

De pårørende skal selv medbringe sprit og spritte hænderne inden besøget.

Uanset hvilken type besøg, du skal have, SKAL besøget aftales med personalet. Der ringes på tlf. 98 49 14 22.

Skal du til frisør, undersøgelse eller andet – må dine pårørende gerne følge dig. Du må også gerne tage på besøg eller køre med i din families bil. Vi anbefaler at I fortsat holder god afstand og er opmærksomme på god hygiejne. Når du kommer hjem fra besøg, så skal du spritte din hænder inden du går ind på plejehjemmet. Har du brug for at bruge maske, så bed personalet om at finde en til dig.

Indtil videre har vi lukket for arrangementer m.v. inde i huset.

Ved mistanke om smitte eller konstateret smitte, vil plejehjemmet blive lukket for besøg.

 
Venlig hilsen

Helle Carlsson Kunckel Christensen
Chef for Ældre og Sundhed