Læsøfærgen har i dag udsendt en ny fartplan og endvidere opdateret retningslkinjerne for booking, bestemmelsr på overfarten osv.

Færgens skriver bl..a således i en meddelelse:

Rigtig mange kunder har allerede aflyst deres planlagte rejser den næste måned, og Læsøfærgen har derfor besluttet, at tilpasse fartplanen, så den afspejler det aktuelle behov, og så omkostningerne reduceres mest muligt, i en tid hvor indtægterne ligger langt under budgettet.
Den nye tilpassede fartplan betyder, at der fra fredag d. 27. marts sejles 2 faste daglige afgange fra hver havn henholdsvis formiddag og eftermiddag, samt en tredje tur onsdag, hvor der provianteres og bunkres. 
Den nye fartplan kan ses her .

Foreløbig er der lavet ændringer frem t.o.m. d. 30/4-20, men situationen vurderes naturligvis løbende, og justeringer foretages, hvis der sker ændringer i behovet.

De kunder der har en booking, til en af de afgange der nu skæres væk, opfordres til selv at ændre deres billet til en af de tilbageværende afgange allerede i dag. På den måde hjælper man både sig selv og os, så vi ikke tildeler nogen, en afgang de ikke ønsker.

Du kan læse yderligere: 

Læsøfærgens meddelelse