Mandskabsbygningen indviet

Fredag den 21. december var en festdag hos kommunens tekniske afdeling.

Medarbejdere og Teknik-, Havne- og Kulturudvalget havde inviteret til åbent hus i den nye mandskab- og velfærdsbygning på Materielgården.

I sin tale ved indvielsen sagde formand for udvalget Folmer Hjorth Kristensen bl.a. følgende:

Tillykke med den nye flotte mandskabsbygning,

Hvorfor nu en ny bygning? Ja, hvis Læsø kommune vil have dygtige medarbejdere, der går op i deres arbejde og er glade ved at møde på arbejdspladsen hver dag, så kan man jo ikke byde dem arbejdsforhold, der starter i et sort hul?  En ældre saneringsmoden fabriksbygning. Nej. Den går ikke. Så kan det kun blive noget med at være nødt til at komme  på arbejde og skaffe penge til  det daglige brød. Nej, der skal skabes rammer så man glæder sig til at komme på arbejdspladsen, og når medarbejderne er glade og tilpasse , ja så smiler de også til jer - os borgere , selv om nogen af os kan være trælse og firkantede. Et smil er bedste tegn til borgerne

Arbejdstilsynet havde også haft det røde kort fremme, og Læsø kommune har bedt om ekstra tid.

Nu kan Læsø Kommune tilbyde medarbejderne nogle ordentlige forhold.

Bygningen er indrettet med 2 afdelinger, sådan at der er separate bade- og omklædningsfaciliteter, kvinder for sig og mænd for sig.

Her kan de få deres våde tøj tørret, blive vasket og tage det pæne tøj på efter en svedige dag i marken. Husk det er disse medarbejdere der passer vores flotte Læsø.

Omkring 30 borgere havde taget imod invitationen til at se huset, drikke et glas gløgg og ønske hinanden glædelig jul.