Her kan læse, hvordan du ansøger om et ø-kort til Læsø Færgen.

Du skal være fastboende på Læsø eller ejer/medejer af et sommerhus på Læsø for at kunne rejse på ø-kort.

Klik på linket og læs nærmere i brochuren.

Ø-kort til Læsø Færgen

Dit ø-kort blive tilsendt dig med posten fra Læsø Kommune.

VIGTIGT PENDLERKORT !!!!

Fra 1. januar 2020 kan der bestilles pendlerkort (se linket øverst), løsningen er desværre ikke helt klar endnu, så hvis du gerne vil ansøge allerede nu,  bedes du efter dit navn i ansøgningsformularen skrive pendlerkort.

Der er i øjeblikket ventetid på udstedelsen af nye Ø-kort. Indtil du har modtaget de Ø-kort, kan du kun købe en standardbillet. Når du har fået dit Ø-kort udleveret, kan du komme ind i terminalen, med de billetter du har købt, i perioden fra du bestilte Ø-kortet, til du fik det udleveret. De billetter vil Læsøfærgen efterfølgende sætte på din rabatordning. Det er ikke muligt at få billetter sat på fra før datoen for bestilling af Ø-kort, og det er heller ikke muligt at få rejser sat på, hvis du ikke har den fysiske billet.

Bemærk:
I forbindelse med bestillingen af ø-kort bliver du bedt om at aflevere/uploade billede af dig selv og de øvrige personer i husstanden, som skal omfattes af kortet.
I den forbindelse er det meget vigtigt, at du har navngivet det enkelte billede med navnet på den person, der søges til.

Borgerservice kan være behjælpelig med at tage det nødvendige billede af dig, hvis du ikke selv har et.

Ansøgning om Ø-kort til sommerhusejere bliver først ekspederet når tinglysningen kan ses i Læsø Kommunes system, dette kan være senere end overtagelsesdagen.

Hvorfor skal jeg søge ø-kort hos kommunen?
Ved oprettelse af ø-kort er der brug for, at du legitimerer dig med cpr.-nr.
Færgeselskabet må ikke have adgang til cpr-registeret. Det er altså kommunen, der skal verificere, at du er tilmeldt folkeregisteret eller har ejendom på Læsø.
Bemærk derfor også:
Du bør ikke skrive cpr.numre. i navnefelterne - kun i cpr-nr.-feltet.
Navnefeltet er ikke krypteret ligesom cpr.nr-feltet så ved et evt. "sikkerhedsindbrud" i din bestilling, kan dit cpr-nr. aflæses, hvis det også står i navnefeltet.

OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".OBS! Giv gerne fotoet samme titel som personens navn, fremfor f.eks. "image.jpg".Jeg giver hermed samtykke til at Læsø Kommune må opbevare indsendte fotos og CPR-numre til brug ved oprettelse af ø-kort.