Oplevelser med kunst og kultur betyder meget for både Læsø og for vores mange gæster.

Herunder finder du en række af de foreninger, der arrangerer forstillinger, foredrag, udstillinger og meget andet.

Læsø Kunstforening er formidler af kunst på Læsø blandt andet via udstillinger og arrangementer. Kunstforeningen afholder skiftende udstillinger om bord i Galleri Margrete og Luddes Hus holdes åben sommeren igennem med skiftende udstillinger af billeder, skulpturer og kunsthåndværk.

Formand: Kirsten Thyø
Egegårdsvej 6,
9940 Læsø


e-mail: kirsten@thyoe.dk

Hjemmeside: Læsø Kunstforening

I Læsø Teaterforening arbejdes med musik og teater. Hvert år opføres blandt andet en dilettant-forestilling. Vil du være med enten som aktør eller som hjælper - så kontakt formanden!

Formand: Svend Thyø
Egegårdsvej 6, Byrum,
9940 Læsø
Telefon: 9849 1480
E-mail: thyoe@mail.tele.dk

Foreningen Læsø Kunstfestival har til formål at arbejde for, at der på Læsø er mulighed for kunst- og kulturoplevelser af høj kvalitet, samt at fremme mødet mellem kunstnere og kunstarter og skabe mulighed for fordybelse, forståelse og formidling.

Formand: keramiker Kirsten Holm (adresse på Læsø: Sejrøvej 3 A, Østerby. Mail:kirstenholmkeramiker@gmail.com
Mobil: 5194 7360

Hjemmeside: Læsø Kunstfestival 

 

Foreningens formål er at udbrede forståelsen og interessen for natur- og kulturhistoriske værdier på Læsø. Foreningen virker som en støttekreds for Læsø Museum og er repræsenteret i museets bestyrelse ved 3 medlemmer.
Museumsforeningen arrangerer foredrag, udstillinger, indsamlinger og undersøgelser, udgiver et årskrift sammen med museet og støtter arbejdet i Læsøs lokalhistoriske arkiv.

Formand: Jette Munk
Røllikevej 7,
Vesterø Havn,
9940 Læsø
Tlf: 6186 3334

E-mail: mail@laesoe-museumsforening.dk

Hjemmeside: Læsø Museumsforening

Østerby Landbyråd holder til og driver Østerby Servicecenter
Landbyrådet er initiativtager til en række aktiviteter i centeret – bl.a. den nystartede Strikkecafé, der er åben for alle tirsdag eftermiddag fra 16.15 – 17.45 i vinterhalvåret.
Østerby Servicecenter er åbent for foreninger m.m., der ønsker at holde deres møder i centrets lokaler. Bl. a. Diabetesforeningen Læsø Lokalforening holder flere af deres møder i Centret. 

Alle kan blive medlem af foreningen med stemmeret. 

Formand:
Karin Engel Jønsson
E-mail: karinjoensson@hotmail.com
Tlf.: 6126 4488

Vennerne er en forening tilknyttet Østerby Sportsforening og er arrangør af fastelavsfest for børn, juletræsfest, halloween og mange andre spændende arrangementer for børn og voksne.

Susan T. Poulsen
Ærøvej 10, Østerby Havn,
9940 Læsø
Telefon: 9849 8104