Nord Energi Fbernet  har i forbindelse med projektet oprettet en hjemmeside, hvor man finder informationer og evt. tilmelder sig tilslutning af fibernet samt nyhedsopdateringer.

Man kan allerede nu ind på www.fibertillæsø.dk og se flere informationer og udfylde bestillingsformularen, så holder holdes man løbende opdateret omkring projektet og tilslutning.

Det er desuden muligt at kontakte Nord Energi Fibernet direkte på telefon 9924 5555 mandag til torsdag mellem 07:00-15:00 og fredag mellem 07:00-14:30. 

Aftalen om kommunal støtte til projektet ønskes aflyst.

Læsø Kommune og Nord Energi Fiber underskrev den 24. april en ophørsaftale vedr. den kommunale støtte til projektet.
Fravalget af den kommunale støtte var et ønske fra Nord Energi Fiber, der ønsker at opfylde betingelserne i aftalen, men gennemføre det således at nettet ikke åbnes for tredjepartsleverandører.

Der afholdes Borgermøde om det påtænkte aftaleophør onsdag den 3. maj 2017.

Invitation til borgermøde

Der er mulighed for at afgive bemærkninger til aftaleophøret frame til den 8. maj 2017, hvor kommunen tager stilling endelig stillig i sagen.

Såfremt aftalen bringes til endeligt ophør, skal kommunen i gang med et nyt udbud vedr. de kommunale opkoblinger af institutioner, de såkaldte wan-opkoblinger. 

 

Første spadestik

Læsø Kommune og Nordenergi Fiber invitererde til et lille festarrangement, hvor det første spadestik til projektet bliver taget.

Invitation til arrangement den 6. februar 2017

Pressemeddelelse